Asset 1.png

Alles op een rijtje!

Wij zijn aanpakkers: scherp en gefocust. Wij geloven dat we met deze mentaliteit jouw visie tot leven kunnen laten komen.

Storytelling

Bij QuickVision weten we hoe we een sterk verhaal moeten neerzetten dat aanslaat op jouw publiek. Duidelijke storytelling staat daarbij in de kern. Wij werken samen met jou aan campagnes die impact maken.

View

Videografie

Met een team dat is opgegroeid in het digitale tijdperk weten wij al jouw verhalen pakkend vast te leggen. Al moeten wij hiervoor de lucht in met een drone, meedansen op evenementen of technisch meedenken over een interview of TV-item.

View

Animatie

Met een animatie komt jouw technische verhaal tot leven aan de hand van grafische elementen. We maken een storyboard en ontwikkelen een visuele indentiteit die aansluit bij de bijbehorende huisstijl.

View

Branding

Met branding focussen we ons op het vertellen van jouw merkverhaal. We ontwikkelen een merkstrategie en ontwerpen een visuele indentiteit die hierop aansluit. Dit alles zodat jouw merk gaat leven.

View

Fotografie

Naast bewegende beelden is fotografie voor ons een tool om in een oogopslag jouw evenement, merk of communicatie weer te geven.

View

View

What's next?

______________

QuickVision streeft ernaar om alles binnen visuele vormgeving, productie en marketing onder één dak te huisvesten. Heb je een vraag die buiten de bovenste kopjes valt? Ook dan helpen graag met het zoeken naar een oplossing.